HỘI NGHỊ CÁN BỘ VIÊN CHỨC TRUNG TÂM CNTT NĂM HỌC 2019-2020

14:22 23/09/2019

14h ngày 18/9/2019 tại văn phòng trung tâm tầng 1 nhà G đã diễn ra Hội nghị cán bộ viên chức năm học 2019-2020 của Trung tâm Công nghệ thông tin

Interpolative Reasoning Approach to Sparse General Type-2 Fuzzy Rules Based on the Reduced Grid Representation

10:18 14/03/2017

Interpolative reasoning is one of the most interested problems with various approaches for type-1 fuzzy sets, interval type-2 fuzzy sets, recently. However, the related methods have not mentioned general type-2 fuzzy sets yet because of their computational complexity. The paper deals with an approach to representation theorem of general type-2 fuzzy sets using the reduced grid. A computational schema for interpolative reasoning of sparse general type-2 fuzzy rules is also introduced. This schema is not depended on the shape of membership functions. Beside, the parallelizing schema for GPU platform is proposed to speed-up the algorithms. The proposed methods are implemented on both of GPU and CPU platforms with various membership functions.

Thiet ke website

Kế hoạch rà soát và hướng dẫn sử dụng website tại các đơn vị

10:13 14/03/2017

Hiện tại hệ thống website ngôn ngữ tiếng Việt của Nhà trường (gồm trang tin chính
http://tmu.edu.vn và trang tin các đơn vị) đã đưa vào vận hành từ tháng 1/2017. Để đảm bảo các trang tin được quản trị và khai thác hiệu quả, Ban giám hiệu Nhà trường thông báo tới các Khoa và Đơn vị trực thuộc đã được phân quyền quản lý web phối hợp cùng Trung tâm Công nghệ
thông tin để rà soát và hoàn thiện các vấn đề còn tồn tại với hệ thống web chung của Nhà trường và của từng Đơn vị.